4art Memorial Josep Segú

Corentin Navarro guanyador del 4art Memorial Josep Segú

- El corredor Frances Corentin Navarro del equip Velo Club La Pomme de Marseille es el guanyador de la prova reina de Elits i Sub23, per devant de Ismael Lopez i de Adria Brunet, una proba molt disputada amb molts intents d'escapada fins que a falta de 20km per finalitzar la cursa es va fer la fuga que es disputaria la victoria, en aquesta cursa tambe tindriem el guanyador de Master 30, Josep Oriola que va finalitzar la proba 7e.


Classificació Elits, Sub 23, Master 30


- En la categoria Cadet el guanyador va ser Juanjo Rosal del equip Sagales, al disputarse la victoria al sprint amb el corredor Javier Lamela, en tarcera posició va entrar el corredor Francisco Muñoz.
Classificació Cadtes

Els corredors Master 40, 50 y 60 varen tindre una cursa algo perillosa, la aparició de la pluja va fer que alguns corredors tinguesin caigudes pero totes elles sensa consecuencies greus, el gaunyador va esta Oriol Güell del equip Gerunda, seguit del deu company d'equip Miguel Angel Cherino i de Santi Sala.

Classificació Master 40,50,60
El pròxim 8 de Juliol es realitzarà el 4art. Memorial Josep Segú de ciclisme, al municipi de La Garriga.

Es tracta d'una prova puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Ciclisme "Critèriums".

Aquest any el la organització realitzara 3 curses, 1a cursa Master 40, 50, 60, 2a cursa Cadets i 3a cursa Elits,Master 30, les quals transcorreràn per un circuit urbà, ràpid i exigent, de 1300 metres de distància pel centre de la població.

L'inici de la 1a prova està previst a les 15:30 hores, amb una durada aproximada de 1h, la 2a prova 17h amb una durada de 1hora i la 3a prova 18:15h amb una durada de 1h,30minuts.

Els corredors podran realitzar el control de firmes a les carpes de la organització a partir de les 14:30h. Les inscripcions son a traves de la web de la Federació Catalana de Ciclisme. www.ciclisme.cat

Aquest any la organització realitzara un circuit infantil d'abilitat per els més petits, on podran circular amb les seves propies bicicletes o bicicletes de l'organització.

Cartell de la Cursa

                                                                            CircuitPodium 2016Podium 2015Podium 2014 Sortida de la Cursa ciclista del 2014

Carrer dels Banys
 Arribada de la Cursa